> nieuws

Nieuws

 
9 september 2020Weet dat ik het in Aardenburg en in het bijzonder met u als gemeente al 9 jaar erg naar mijn zin heb. Het is zeker geen keuze uit nood geweest. Ja de gemeente is  klein, maar we hebben met elkaar de afgelopen jaren heel veel nieuwe activiteiten ontwikkelt en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Onze Vermaning is een dynamische  omgeving gebleven, met een betekenis en waarde die de geloofsgemeenschap overstijgt. Ik ben bijzonder dankbaar voor de afgelopen jaren en voor wat ik van u mocht leren…
Ik realiseer mij ook dat deze verandering niet alleen voor mij, maar ook voor de Doopsgezinde Gemeente Aardenburg  en dus voor u een hele verandering betekent. Voor mij persoonlijk valt het allemaal wel te regelen. Een verhuizing, een nieuw huis en straks in Den Haag een nieuwe werkomgeving. Maar hoe zal het in Aardenburg gaan? Meer dan eens bereikte mij het geluid van bezorgde gemeenteleden: Zal er wel weer een nieuwe predikant worden gevonden Marijn? 
Ik ben er echter trots op dat er inmiddels al een groep gemeenteleden bij elkaar is gekomen, die zich richten op de zoektocht naar en de aanstelling van een nieuwe predikant.  De bijbel leert ons al in Mattheus 7: ‘Zoekt en Gij zult vinden’. Ik heb er vertrouwen in dat deze zoektocht resultaat zal hebben en wens de commissie van harte veel wijsheid en alle goeds!


Ds. Marijn Vermet


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Aardenburg
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl