> agenda

Agenda

 
3 maart 2020, 13:30 uur

Crea Samen

Ontmoetingsruimte Doopsgezinde Kerk

CreaSamen: creatief zijn én mekaar ontmoeten

Golfslag in Aardenburg is van start gegaan met een nieuw project: CreaSamen. Initiatiefnemers zijn twee Aardenburgse vrouwen, Gerda Verstraete-de Smet en Marian van de Broecke-Verkeste. Beide dames zijn bijzonder creatief met naald en draad en zijn ervan overtuigd dat nog andere mensen zin hebben om samen te breien en te haken, met handwerk aan de slag te gaan en wenskaarten te maken.

Wil je lekker creatief zijn, maar doe je het niet graag op je eentje, kom dan gewoon langs gewapend met naalden, draad, wol, papier, schaar en lijm. Inschrijven hoeft niet. Het is de bedoeling elkaar te inspireren én van mekaar te leren. Restjes wol, garen of papier kunnen aan het eind in de CreaSamen-trommel, die de volgende keer weer op tafel komt te staan.

Bij CreaSamen is creativiteit het uitgangspunt, maar het is ook een sociaal samenzijn met een kopje koffie en thee om het nog gezelliger te maken. Voor koffie en thee betaal je € 1. En wie op maandag niet naar De Samenkamer kan komen om een boek te kiezen, kan dat ook op de tijdstippen dat CreaSamen samenkomt.

.

 


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Aardenburg
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl